keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kiertuekuulumisia


Kiertueelle on kertynyt jo 53 esitystä ja myös työpajojen kanssa olemme pääseet hyvin alkuun. Yleisölukema on kivunnut yli kolmen tuhannen. Marraskuu jatketaan vielä keikasta toiseen.

Tässä yksi esimerkki ytimekkäistä sankarilaulutarinoista, joiden luomiseen ryhmätyönä opastamme työpajassamme. Sitten kappaleet lauletaan Maestron tätä varten säveltämään runolaulumelodiaan, ja taltioidaan mp3-versioon, joka palautuu oppilaille.



Monessa paikassa lapset ovat esityksen jälkeen tulleet spontaanista kehumaan että "Teillä oli hyvä esitys!" - hyvä niin jos jotain uutta ja erilaista tulokulmaa Kalevalan stooreihin olemme onnistuneet tarjoamaan. :-)


Mutta on myös toiminut aikuisten suuntaan, kuten olemme visusti suunnitelleetkin ja käsikirjoittaneet. Toivottavasti tietyt kynnykset mataloituvat tarttua Kalevalan tarinoihin.
Ja koska vuodesta 2014 olemme jo varsinkin Vakka-Suomessa keikkailleet, on aina mukava tavata jo pitempiaikaisia faneja. Maestro on myös kertonut musiikkileiriensä saldona, että on sitä soittimiin liittyvää faktatietoakin tarttunut esitysten myötä mieleen. Humoristisuus on hyvää liimaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti